Han ger service ett ansikte

Han har kört lastbil sedan han var 18, njuter av friheten på vägarna och trivs med sina fullspäckade dagar med massor av kundmöten... Vår chaufför Ingvar Nilsson är en av våra mest trogna medarbetare som varit en del av vårt gäng under många år, något vi är mycket glada för.

– Min arbetsdag börjar vid fem på morgonen då jag kör ut vitvaror i Skåne, berättar Ingvar. Sedan handlar det till stor del om god planering och noga förberedelser för att hålla tiderna för leverans och upphämtning. Vi är två som kör den här turen, vi har ett gott samarbete och är måna om att spara både tid och diesel och vara så effektiva som möjligt.

Det blir många mil på de skånska vägarna för Ingvar med 30-35 mil om dagen – från Malmö till Svedala och Anderslöv, vidare till Skurup, Rydsgård, Tomelilla och så vidare ut på Österlen – men också många stopp och glada möten. Det blir mellan 22 och 23 stopp om dagen för att leverera gods till både företag och privatpersoner.

– Jag trivs väldigt bra med det sociala, säger Ingvar glatt. Jag träffar massor med folk varje dag och det gillar jag. I sann Ekdahls-anda vill vi alltid ge bra service och vara flexibla – dyker det upp något problem på vägen löser vi det efterhand. Hos oss är det mesta möjligt!

Ingvar har varit en uppskattad kollega hos oss sedan många år tillbaka och är själv både stolt och glad över att vara en del av Ekdahls-teamet.

– Jag tycker det är oerhört roligt att vara med på resan! Ekdahl Miljö är ett tryggt och bra företag med drivna ledare. Här finns ett framåtdriv och en ambition att växa och utvecklas. Idag är vi ett stort gäng – en del kollegor som kör långväga ser man inte så ofta, men vi har en afterwork ibland och personalfest två gånger per år så då ses vi allihop och snackar och har trevligt. Det ger en bra gemenskap, säger han och ler.