Stålsäkra speciallösningar för rullande transporter

Varje dag rullar nya ordrar ut från Ruukkis fabrik i Anderslöv till hela Norden. Som en del av en världsomfattande koncern är tempot högt och vi på Ekdahl Miljö är både stolta och glada över att kunna leverera en transportlösning anpassad efter verksamhetens specifika behov. Lars-Göran Kristiansson på Ruukki i Anderslöv berättar om samarbetet.

– Vi har hängt med länge och varit trogna kunder hos Ekdahl Miljö sedan lång tid tillbaka, ända sedan de gick under namnet Ekdahls Åkeri, berättar Lars-Göran. Ralf och gänget på Ekdahls känner väl till våra behov, utan och innan, och vet att vi är beroende av snabba leveranser, ibland med kort varsel. Vårt samarbete funkar jättebra.

Ruukki har ungefär 3300 medarbetare och produktion på 20 anläggningar runtom i Europa. På fabriken i Anderslöv produceras i huvudsak stålprofiler med företaget Gyproc som största kund. Till deras produktion i Danmark, Sverige och Norge levererar Ruukki, med hjälp av oss på Ekdahl Miljö, dagligen en stor mängd material.

– Det är oftast snabba svängar med bara tre dagar från order till leverans, så det gäller att transporterna fungerar och är snabba, säger Lars-Göran. Merparten körs till fasta och återkommande adresser, men ibland kan det vara helt olika och nya platser att leverera till. Det gäller att ha en bra leverantör som är beredd att ställa upp och anpassa sig – och det lever Ekdahl Miljö verkligen upp till.

För att underlätta för våra kunder erbjuder vi på Ekdahl Miljö webbokning av godstransport via vår hemsida. Där lagras all information, adresser och fraktsedlar som gör det både enkelt och smidigt för våra kunder att boka och få en bra överblick.

– Oftast bokar vi via webben, men skulle det uppstå några frågor är det en stor fördel att Ekdahls finns så nära som i Skurup. Vi har 2 mil dit och det gör att vi kan lösa saker både snabbt och lätt. Vi kan absolut rekommendera andra företag att vända sig till Ekdahl Miljö för hjälp med skräddarsydda transportlösningar – vi är helnöjda!

Behöver ditt företag hjälp med transport? Kontakta oss på Ekdahl Miljö och låt oss bli din effektiva problemlösare! Välkommen att slå oss en signal på 0411-24 45 00, eller gå in på vår hemsida www.ekdahlsmiljo.se