VD byte

Till våra kunder

Skurup 220328

VD byte på Ekdahl Miljö AB

Ingela Ekdahl kommer att lämna VD rollen i företaget vid bolagsstämman i slutet av april.

-Jag har varit VD i drygt 10 år och känner att det är dags att lämna över till nästa generation Ekdahl. Vi har med personalens hjälp lyckats fortsätta vår utveckling på ett positivt sätt efter det att min bror Ralf Ekdahl avled sommaren 2021. Året som gått är det bästa i företagets historia och jag kommer fortsätta att jobba i företaget med framför allt ekonomi och framtidsfrågor. Jag kommer dessutom att fortsätta som styrelseordförande i bolaget.

Det är rätt tidpunkt nu att lämna över VD rollen till Madeleine Ekdahl.

Madeleine Ekdahl:

-Det är med ödmjukhet och respekt som jag tar över rollen som VD efter Ingela efter 10 år. Jag skall försöka leda företaget vidare in i framtiden där vi skall fortsätta utveckla våra affärer med våra befintliga men också med nya kunder.

Jag har jobbat i många år i företaget så allt är inte nytt – men det är med en känslosam stolthet som jag nu får leda det företag som min pappa Ralf och Ingela startade för drygt tio år sedan.

Det känns tryggt att Ingela kommer att fortsätta vara en del av Ekdahl Miljö även om vi får nya roller men tillsammans med vår personal kommer företagets utveckling att fortsätta.

Vi hörs och ses inom kort!

Har ni några frågor så är ni mer än välkomna att höra av er

Hälsningar

Ingela & Madeleine