Ekdahl Miljö håller vad de lovar!

Ett tryggt samarbete som underlättar vardagen för Fredrik Rönnerberg och hans medarbetare på WBP Trading AB. Vi på Ekdahl Miljö strävar alltid efter att vara en pålitlig och effektiv problemlösare – låt oss ta hand om transporterna så att du kan fokusera på annat.

– Det är en stor trygghet för oss att veta att Ekdahl Miljö sköter våra transporter, säger Fredrik.

De är professionella och jag har ett stort förtroende för dem. Vetskapen om att de uppfyller våra krav och att det alltid fungerar gör att vi helt kan fokusera på det vi är bäst på.

Vi på Ekdahl Miljö har sedan många år tillbaka ett gott samarbete med familjeföretaget WBP Trading AB, som startades 1988 av Fredriks far. Företaget levererar träbaserade produkter till tillverkande företag inom bland annat möbelbranschen, snickerier och fönstertillverkare över hela landet. Från det 3000 kvm stora lagret, som ligger i anslutning till kontoret vid Hyllie i Malmö, hämtar vi gods ibland så ofta som ett par gånger om dagen som rullas ut till WBP Tradings kunder runt om i Skåne och övriga delar av Sverige.

– Ekdahls håller alltid vad de lovar och ger alltid klara och tydliga besked, säger Fredrik glatt.

Vårt samarbete rullar på och fungerar fantastiskt bra, vilket är otroligt viktigt för vår verksamhet. Chaufförerna blir vår förlängda arm ut mot kunderna och det är aldrig några problem, tvärtom hör vi ofta glada kommentarer från våra kunder om ett trevligt bemötande, vilket känns väldigt bra att höra.

Sedan bara två veckor tillbaka rullar även en lastbil med WBP Trading ABs stilrena logotyp på vägarna, något vi ordnat efter önskemål från Fredrik.

– Jag frågade Ralf om det var möjligt att visa upp vårt varumärke på en av transporterna och han sa direkt ”Det fixar vi!”. Det betyder jättemycket för oss och vi är så glada för vår nya lastbil.

För att underlätta så mycket som möjligt för vår kunder erbjuder vi bokning av transporter direkt via vår hemsida.

– Vi bokar alla våra transporter på webben, vilket är väldigt smidigt och spar mycket tid, berättar Fredrik.

Men skulle det uppstå några frågor finns Ekdahls alltid nära till hands, man får alltid svar direkt. Vi är själva ett familjeföretag och vi uppskattar den familjära känslan med personlig och bra service. Jag kan utan tvekan rekommendera andra att ta hjälp av Ekdahl Miljö!