Trygghet vid val av transport

Att transporterna funkar, med hämtning och lämning, är en förutsättning för att en verksamhet ska fungera. Det vet Mats Olsson som driver O-Profil Plåt AB i Skurup och berättar om samarbetet och det fulla förtroende han har för oss på Ekdahl Miljö. Vi sätter givetvis stort värde på detta och jobbar alltid för att vara en säker och effektiv problemlösare åt våra kunder.

– Vi är beroende av att transporterna fungerar och att ha en pålitlig kontakt som Ekdahl Miljö är jätteviktigt för oss, säger Mats. Vi beställer hämtning flera dagar i veckan som ska rullas ut till våra kunder över hela landet. Det har alltid funkat bra och känts tryggt med Ekdahls – jag har aldrig behövt bevaka leveranserna. Jag vet att det fungerar och att de sköter det på bästa sätt.

O-Profil Plåt tillverkar kundanpassade produkter och specialkomponenter i plåt och fungerar som en underleverantör till några av de största bolagen i byggbranschen. Företaget startades 1994 av Mats och hans far Åke i Svedala och flyttade fem år senare till Skurup. I den 1100 kvm stora verkstaden finns en rad moderna, datorstyrda maskiner som gör det möjligt att skräddarsy och ta fram nya produkter efter kundernas önskemål och behov.

Mats berättar om vårt långa samarbete, som tog sin början redan på den tiden då vi gick under namnet Ekdahls Åkeri.

– Vi kom i kontakt med Ekdahls redan när vi startade verksamheten -94. Som familjeföretag känns det klart extra roligt att vända sig till ett annat familjeföretag, säger Mats. Vi har en väldigt god kontakt och har lärt känna många i personalen genom åren. De ger alltid bra service och raka, tydliga besked, återkommer när de ska och är lätta att nå. Det är värdefullt och spar mycket tid. Jag kan definitivt rekommendera andra att vända sig till Ekdahls Miljö!

Letar du efter en trygg, effektiv problemlösare och säkra transporter? Då kan du sluta leta och kontakta oss på Ekdahl Miljö – vi har lösningen som passar just dig och ditt företag. Välkommen att slå oss en signal på: 0411-24 45 00.